Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bojlis horgászat képes leírás - Horgász.tlap.hu
részletek »

Bojlis horgászat - Horgász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horgasz.tlap.hu » Bojlis horgászat
Keresés
Találatok száma - 10 db
Big Boilie Team

Big Boilie Team

Ezúton szeretném bemutatni kis csapatunkat, tagjai: jómagam Pintér Zsolt, barátom Propszt Renátó és állandó segítőnk,teljes jogú csapattag Pintér Eta (Kisbojli). Ezt az oldalt azoknak készítettük, akik szeretik a horgászatot, a természetet és az ezzel együtt járó életformát. Oldalunkon elsősorban a bojlis horgászatot és az így fogott halakat mutatjuk be (kivételek azért lesznek) és reméljük, az oldalunk által megszeretik olyanok is a bojlis horgászatot és a vele együtt járó életformát, gondolkodásmódot, akik eddig ezt nem ismerték. Hiszen a bojlizás nem csak egy módszer, hanem egy filozófia, a catch and release, magyarul: fogd meg és engedd vissza, amellyel biztosíthatjuk vizeinkben a nagytestű halak fennmaradását.,valamint nem pusztítjuk el azt az élőlényt aki örömet okozott nekünk.Mert a bojlis horgászattal lehetőségünk nyílik igazán nagy halak megfogására. A filozófia magába foglalja a halakkal való kíméletes bánásmódot és a visszaengedés örömét, hiszen jó érzés tudni, hogy figyelmünkkel segíthetjük ezen halak fennmaradását. "A bojli egy veszélyes fegyver ha illetéktelen kezekbe kerül". Jómagam és barátom is gyermekkorunk óta horgászunk, ezúton szeretnénk megosztani kedves látogatóinkkal sikereinket, avagy éppen kudarcainkat. Reméljük sikerül kedvet csinálnunk és pár kellemes percet szereznünk!

Carpmania

Carpmania

Köszöntünk titeket a Carpmania weblapján. Portálunk négyéves működése során, több kisebb-nagyobb 'ráncfelvarráson' esett át. A mostani nagyobb hangvételű változtatással igyekeztünk egy letisztult, könnyen kezelhető, felhasználóbarát weblapot kialakítani, melyben néhány új funkció is elérhetővé vált. Természetesen célunk továbbra is a catch &elease filozófia népszerűsítése, így oldalunk hírei, írásai ebben a szellemben íródnak, webáruházunk pedig szintén a pontyhorgászoknak kínál jelenleg már több mint 1600 különféle terméket.

Carpmind

Carpmind

Jövőbeni terveink: - Folyamatosan frissülő videók - A képgaléria fejlesztése - Új cikkírók keresése Szeretnél a csapat tagja lenni, és időnként, vagy folyamatosan publikálni a Carpmind weboldalon? Küldj egy rövid bemutatkozást magadról, majd csatolj hozzá egy általad írt rövid cikket (képekkel), és küldd el a fenti email címre.

DreamCarp

DreamCarp

Üzletünk - ahogy a neve is mutatja - kizárólag pontyhorgászattal foglalkozik. Fő profilunk a bojlis horgászat, de a finomszerelékes horgászok is bátran betérhetnek hozzánk, nem fognak csalódni! Elkötelezett hívei vagyunk a Catch&lease, vagyis a 'Fogd meg és engedd vissza' ideológiának. Kizárólag minőségi, a hosszú évek során már bizonyított termékeket tartunk, de boltunkban megtalálható néhány igazi kuriózum is. Ha tanácsra, eszmecserére, vagy egy jó tippre van szüksége, szeretettel várjuk üzletünkben!

DT Bait

DT Bait

DT Bait-et 1988-ban Dave Thorpe és Chris Nikolaou alapította meg. Fő céljuk, kifejezetten a legmagasabb minőségű ponty csali elkészítése volt. Az első évek nehézségei után hamarosan igen magasan jegyzett cég lett Angliában. Számos sikeres horgászat és nag ponty megszákolása volt köthető a DT Bait termékek valamelyikéhez. 1997-ben a vezetők a Cotswold Bait megszerzését tűzték ki célul, annak érdekében, hogy még inkább erősítse a piaci részesedését, Európában. A fúzió sikeres volt ugyan, de a tulajdonosok egészségügyi okokból, eladni kényszerültek a már egyesült Dt-t és Cotswold-ot. 2003-ban az új tulajdonosok Simon Hammersley és James Willsmer pontyhorgászok,feltétlenül tovább szerették volna vinni azokat az elveket, melyekben az alapítók hűen hittek. A cég felső kategóriás aromái már több éve bizonyítanak, de a közelmúltban számos újdonsággal rukkoltak elő a gyártó frontemberei. A DT Bait a 2003-as megújulása óta, jelentősen megerősödött a cég. Sok új, izgalmas és sikeres termék került bevezetésre, a pontyhorgászok nagy örömére és büszkék vagyunk arra, hogy mi készítünk a legjobb csalétkek körül néhányat.

Horgász felszerelések

Horgász felszerelések

A Horgász-Zóna horgász webáruház egy olyan márkafüggetlen horgászat specialista internetes portál, ahol naponta frissülhetsz, tájékozódhatsz az újdonságokról, akciókról, horgászmódszerekről, horgászatról szóló írásokból, blogokból és könnyedén rendelhetsz is több mint 40 márka több mint 10.000 termékéből. Ha elakadnál segítségedre vannak a szintén horgász örült kollégáink. 8000 Ft fölötti vásárlás esetén kérheted az ingyenes házhoz szállítást vagy ha esetleg nem vagy otthon akkor a Zóna horgászbolt hálózat országszerte lévő átvevőpontok egyikére.

Koi 2 Bojlis Horgásztó -Nyékládháza

Koi 2 Bojlis Horgásztó -Nyékládháza

Koi 2 Bojlis Horgásztó szeretettel várja a horgászni vágyókat, igényes környezetben, a természet lágy ölén, nyugodt körülmények között. A KOI horgásztó Borsod megye egyik legszebb horgásztava éjjel-nappal várja a horgászni, kikapcsolódni vágyókat. Elérkezettnek láttuk az időt,hogy létrehozzuk azt a fajta horgászélményt amire minden Bojlis pecás egyaránt vágyik. Ehhez rendelkezésre állt egy közel 10 hektár területű negyven éves bányató Rendszeresen tartunk horgászversenyeinket, ahol megmérettetheted tudásod. Látogass el hozzánk!

Rab Horgásztó

Rab Horgásztó

Fő állományalkotók a békés halak, azonban jelentős a süllő és szürkeharcsa állomány is. A pontyok átlagsúlya 2,5-3 kg közötti. A bajszosok mellett termetes kárászok, ill. egyre több sütőlapátnyi nagyságú tiszai dévér teszi színesebbé a fogási palettát. Fogás nélkül távozni szinte lehetetlen köszönhetően a halállománynak, valamint annak, hogy a tavon kizárólag sporthorgászat engedélyezett. A telepítésnek köszönhetően, rengeteg 8 kg ? 20 kg feletti példány fogására nyílik lehetőség, ezek alapján a bojlis horgászok is megtalálhatják számításaikat tavunkon. A sok extra méretű halnak köszönhetően tavunk egyre népszerűbb a bojlis módszerrel horgászók körében.

Sensation Baits

Sensation Baits

Sensation Baits bojlis horgászok alapanyag, tárháza ahonnét nem hiányozhat, bojli, bojlimix, vagy más néven bojli összetevő, amihez kell bojlis aroma, vagy bojlis esszenciális olaj, és még bojli halolaj vagy dipp, sem maradhat el, de akár casein vagy kasein! Kiváló minőségű bojlikat készítünk, megfizethető áron ! Így nem lesz probléma a halfogás ! Mi már tapasztaltuk milyen megfogni egy nagy pontyot így már csak árd vár hogy te is megtapasztald ! Reméljük te is bizalmat szavazol a Sensation Baits termékeknek és kipróbálod az egyedi fejlesztésű bojlijainkat !

Hirdetés
Stég Horgászmagazin

Stég Horgászmagazin

Az egyik legprofibb bolis horgászportál, ahol naprakész cikkeke lehet olvasni a boljizás rejtelmeiről, mindemellett hatalmas árukészletet megjelenítő webshopjában lehet különféle bojlis terméke közt nézelődni és vásárolni.

Tuti menü