Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Horgász blogok képes leírás - Horgász.tlap.hu
részletek »

Horgász blogok - Horgász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horgasz.tlap.hu » Horgász blogok
Keresés
Találatok száma - 10 db
Antirapsic Mozgalom

Antirapsic Mozgalom

Hatalmas méreteket öltöt ma hazánkban az orvhorgászat, orvhalászat! Gátlástalanul lopják a halat természetes vizeinkből! Ez nem mehet így tovább! Tegyünk ellene, hogy vége legyen ennek, állítsuk meg a vizeink kirablását! Hogy mit tehetsz ez ügyben? Küldj be képeket, videókat róluk, hogy mindenki lássa, kik azok az emberek akik bűntelenül lophatják a halakat. Személyes adatokat nem közlünk, hiszen őket is megilleti a jog -sajnos- de egy kép sokkal beszédesebb, hiszen lesz aki felismeri őket.

Figura Horgász Blogja

Figura Horgász Blogja

Alap esetben most úgy kéne kezdenem ezt a postot, hogy reggel, amikor a vízpartra értem, a hajók által felkorbácsolt hullámok nélkül, medrében kényelmesen,csendesen elterülő Duna fogadott. A már-már idilli érzést, madarak csiripelése tette teljessé. Kapásra várva Hm...ez most nem így történt. Hogy miért? Mert, ahogy Pestről haladtam Budára kocsival az Árpád hídon, szokásomhoz híven lepillantottam a Dagály mögötti részre, hogy mennyi spori van kint a vízparton. Az első minutumban alig hittem annak, amit láttam. Azt hittem, hogy káprázik a szemem! Úgy tűnt, mintha a horgászok helyett, szorgos hangyák ser tepertének. Tudtam, hogy ennek most utána kell járnom, mert órák vagy napok múlva már hiába mennék oda, ha nem ismétlődik meg ismét pont, akkor és pont ott, amikor én is arra járok. És, hogy mi volt az a hangyaboly? Talán azért mégse rohanjunk ennyire előre.

Greefishing Blog

Greefishing Blog

A horgászat általában a boltban kezdődik, hogy azt mondja: kérek két doboz csontit, pinkit, kukacot vékonyat vastagot, két zacskó két kilós etetőtápot, két tálca sört és energiaitalt, chipset, kólát... Ezeket be is csomagolják neki. A szeméthorgász pedig ezt mind el is viszi a partra, szépen mindent külön-külön. Nehogy már a kenyeres zacskó a zacskóban összekeveredjen mondjuk a parizeres zacskóval,és a haltáp pedig ugye a halaknak van tehát a csontis doboz soha, de soha nem lehet a sörös zacskó közelében sem, nem hogy benne, mert az egészségtelen. Ezt a sok nájlon szart pedig kiteregeti a partra. Etetőanyagot bekeveri, a zacskóját pedig ráhúzza a legközelebbi ágra. A csontit, és a gilisztát félig-meddig elhasználja, majd rendezetten otthagyja. (Ne gyere azzal, hogy jó lesz a következőnek, mert nem lesz. Először is hoz magának, másodsorban másnapra végük van úgy is.) Nem úgy a sörösdobozokat. Azt fegyelmezetten összegyűjti laposra taposva, de csak azért, hogy tudja melyik az üres. Persze az utolsót eldobja a nádba. Logikus, mert úgysincs több minek gyűjtse, és amúgy is, amit idáig szelektált azt gondosan otthagyja. Ugyan ez a sorsuk az élelmiszer áruházakban vásárolt csodaszékeknek, amik a harmadik sörös pöffenés után összeesnek.

Halra Magyar

Halra Magyar

Üdvözlök minden kedves látogatót! Mint látjátok az oldal hónapok óta nem frissül és ez azért volt mert nem tudok újat mutatni Borsod megyéből, ezért kérünk tőletek segítséget! Szívesen várok, segítőket az ország bármelyik részéről, akár publikálót, aki cikkeket, híreket rak fel, akár adminisztrátort aki az oldalt karban tartja. Én vállalom a technikai háttér karbantartását, frissítését. Tőletek vállalkozó szellemű netezőktől , horgászokat pedig az élményeik megosztásával.

Horgász Blog

Horgász Blog

Horgászatról, halászatról, horgászkönyvek, horgászfilmek és a horgász felszerelésünk. Minden ami a horgászatról és a halakról az eszembe jut. Pontyhorgászat a Dunadeltában Édesszájú keszegek Kigyóbőrt a nyélre Egy hasznos oldal Horgászbörze 2010 Elindult a horgaszat.hu - horgász portál Tüskevár - a szívem szakad meg Harcsa támadás - támad-e a harcsa emberre Horgászat bamusz bottal - Egy kis romantika Horgászfilmek - gyöngyszemek Nagy fogások - nagy halak Az eltünt vizák története

Horgászkalandok

Horgászkalandok

Lassan hozzászokhattunk már az utóbbi évek során, hogy a június a napsütéses kánikula helyett inkább viharokkal, záporokkal teli frontos időt hoz, mintha már nem is a nyár része lenne ez a hónap. Az embernek nagyon észnél kell lennie, ha több napos túrát tervez, mert az önfeledt szórakozást könnyen elsöpörheti egy hirtelen lecsapó vihar. Ha meg olyan helyen horgászunk a szabad ég alatt, ahol még menedéket sem lehet találni az égi áldás elől, akkor igazi istenkísértéssé válhat a tervezett túra.

Horgászos játékok

Horgászos játékok

Sokféle halas játékok vannak az oldalon, de az egyik típusból többféle is megtalálható. Ezen játékokban az a feladat, hogy egy kicsi hallal indulunk és csak a nálunk kisebb halakat szabad megenni, míg szép nagy hal nem lesz belőlük. Ilyen játék pl a Növekvő Hal vagy a Fish Tales. Ezeken kívül még sokféle horgászos játék is található az oldalon.

Pecás játékok

Pecás játékok

Virtuális horgászat, nagyon vacak időjárás esetére. Szórakoztató pecás, horgászos gyerek játékok oldala, képes játék ajánlók leírással. Online horgász verseny, figyelj az úszóra és időben cselekedj! Gyerek virtuális játszótér a saját internetes böngésződben. Online flash játék park lányoknak, fiúknak. Regisztráció mentes azonnali játék lehetőség.

Pecázz! Blog

Pecázz! Blog

Pecázz! Blog Olvasva a hazai nyomtatott és online sajtót, egyre kevesebb a jó cikk. Minden írás át van itatva reklámmal... nem kicsit. Szinte mindenhol valamilyen terméket fényeznek. Ha eleged van ebből, akkor olvass blogokat! Az oldalon egy átlag horgász naplóját, tapasztalatait olvashatod. A posztok zöme a pergető horgászathoz köthető, de akad egyéb rablóhalas, vagy akár match botos pontyozós cikk is. Igyekszem sokat vízen lenni, de a munka és a család nem mindig engedi. Ha tehetem, akkor leginkább a csukát és süllőt kergetem, de sokszor elcsábítanak a harcsák és egyre többet ragadok UL pálcát is a sügérek miatt. Jó szórakozást!

Hirdetés
Támadó hattyú blog

Támadó hattyú blog

A Támadó Hattyú Sporthorgász Egylet kalandjai Ha túl közel jön a hattyú, nem hátrálhatsz. Ne is támadj, ő úgyis fog. Nincs kiút. Inkább légy előzékeny: kerüld a hattyút. Mi nem tettük. Amatőrök vagyunk. Nagyon.

Tuti menü