Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Horgász szervíz / barkács képes leírás - Horgász.tlap.hu
részletek »

Horgász szervíz / barkács - Horgász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horgasz.tlap.hu » Horgász szervíz / barkács
Keresés
Találatok száma - 5 db
Egyedi horgászbot

Egyedi horgászbot

Miért építtessünk egyedi horgászbotot? Gyári botok előnyei: -Azonnal átvehetők a boltban -Ki tudjuk próbálni -Általában olcsóbban megkaphatóak mint az egyedi építésű botok Egyedi építésű botok előnyei: -Mi választjuk ki a bot testet -Markolat anyagának fajtáját -Zsinorvezető gyűrűk anyagjának fajtáját -Zsinorvezető gyűrűk kötését Gyári botok hátrányai: -Minden,ami az egyedi építésűek előnye Egyedi építésű botok hátrányai: -Nem kaphatjuk meg azonnal -Drágábbak mint a gyáriak 5 ok, amiért nem veszek egyedi botot: 1. Mert az áráért két botot kapok! 2. Kézi gyártású?Az én botomhoz ne nyúljon senki! 3. A tulaj nevére van dedikálva?Ki az az ökör aki elhagy egy botot? 4. Csak azért, hogy a többiek megpukkadjanak a parton? 5. És a döntő ok, amiért nem veszek egyedi botot,... ...mert már van!

Horgász úszó készítése

Horgász úszó készítése

Közönséges borosüveg dugók - a borok márkáját nem írom mert az reklám - de a legjobb dugó ami nagyon sima felületű. Készíthető közönséges parafadugóból is, csak többet kell csiszolni finom papírral. Két dugót összeragasztok, majd olyan formára csiszolom amilyet szeretnék.

Horgászfelszerelések szakszerű javítása

Horgászfelszerelések szakszerű javítása

Horgászorsók tisztítása, javítása és felújítása, hibás, kopott alkatrészek cseréje. Első és hátsó fékes, nyelető és harci fékes orsók fékrendszerének javítása, beállítása. Kopott, letapadó fékek tárcsáinak speciális teflon, vagy kevlár lamellákra való cserélése. Horgászorsók kopott csapágyainak cseréje, plusz golyóscsapágyak beépítése, fogaskerekek hézagolása.

Horgászmánia barkács rovat

Horgászmánia barkács rovat

Egyik szép csukám megfogása után elgondolkodtam azon, hogyan lehetne fejét az enyészettől megmenteni, esetleg preparálni és trófeaként használni. Az egyik ismeretterjesztő csatornán az ókori Egyiptomiak szokásait bemutató film adta az ötletet. Ők egyszerűen sziksóba tették halottaikat és néhány hónap alatt teljesen mumifikálódtak, annyira, hogy napjainkban is teljesen ép holttestek kerülnek elő.

RBS

RBS

Örömmel tudatjuk minden kedves látogatóval, hogy megújult arculattal, még több információval szolgálunk minden kedves, egyedi horgászbotok építése iránt érdeklődő horgásztársunk számára. Az információs oldalaink és az áruház folyamatos fejlesztés alatt áll, igyekszünk minden igényt kielégíteni. Naponta, illetve hetente végezzük az új áruk és információk feltöltését.Minden új termékről és információról e-mailben hírlevelet küldünk minden regisztrált tagunknak a regisztráció gyors és egyszerű.

Tuti menü