Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Horgász újságok képes leírás - Horgász.tlap.hu
részletek »

Horgász újságok - Horgász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horgasz.tlap.hu » Horgász újságok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Horogra Akadva újság

Horogra Akadva újság

A Horogra Akadva újság megjelentetésével egy új mérföldkövet helyeztünk el a horgászmédiák piacán, ugyanis felhagytunk az újság magas árát generáló vastagabb és lakkozott borítókkal, a drága papírból készült belívekkel és nem utolsó sorban a képes újság benyomását keltő jelleggel is. Újságíróinktól megköveteljük a szakmaiságot és a profi módon leírt írásokat, így a ?HOROGRA AKADVA? újságban, nincs felesleges halandzsázás, felesleges mellébeszélés. Állandó jelleggel olvashatnak bojlizással, pergetéssel, finom szerelékes horgászattal kapcsolatos rovatokat, de lesznek benne versenyhorgászattal, haltenyésztéssel, horgásztudománnyal és horgásztatással kapcsolatos cikkek is. Célunk, hogy újságunkban a szakemberek és az amatőr természetbarátok egyaránt megtalálják a számukra érdekes témákat, és természetesen gondoltunk a gyerekekre és a fiatalokra is. Aki veszi a fáradságot és megveszi a ?HOROGRA AKADVA? című kiadványunkat, az a kedves Olvasó egy pénztárcakímélő és olvasnivalóban gazdag újságot kap kézhez és belelapozva, rögtön meg fogja érteni azt, hogy miért is ez a szlogenünk: EZ NEM KÉPES ÚJSÁG, EZ HORGÁSZ ÚJSÁG! Keresse az újságárusoknál, benzinkutaknál ára csak 180 Forint!

Körös Horgász Magazin

Körös Horgász Magazin

Több mint három évvel a Körös-Horgász magazin megszületése után, végre elindíthattuk weboldalunkat is, mely két fórum, immár egymással karöltve igyekszik ráirányítani a figyelmet a Körösök-vidékére, erre az Erdélyi-szigethegységtől a Tisza vonaláig húzódó vízből született tájra. E Körösök-völgyének is nevezett hatalmas terület a Kárpát-medence egyedülállóan gazdag vízrajzi adottságú térsége még ma is, így nem csoda, hogy a vízparti környezet az, ami kezdetektől fogva a figyelmünk középpontjában áll. Ezen belül pedig kiemelten a horgászat, de természetesen sok minden egyéb is, ami a folyókhoz, holtágaikhoz, s az egykori Sárrétekhez köthető. Legendarium Crisiorum - azaz a Körösök története. Ebbe a történetbe igyekszünk 2006-tól magunk is beleírni sorainkat elhivatott feladatvállalással, felkarolva e térség szunnyadó, múltbéli és jelenkori ökokincseit, méltó rangjára emelve az egykor itt található egyedülálló természeti környezet ma is meglévő darabkáit. Célunk nem egyéb, mint nyilvánvalóvá tenni azokat az élettéri értékeket, melyeket nekünk, a ma emberének ápolnunk, védenünk és kivirágoztatnunk kell. Éppen ezért weblapunk és magazinunk minden egyéb fórumnál teljesebben képet és minél több információt igyekszik hozzáadni ahhoz az egyetlen szóhoz: Körösök.

Magyar Horgász

Magyar Horgász

A Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) 1947. januárjában indította el a 'Magyar Horgász' c. folyóiratot, amely célul tűzte ki a horgászkultúra terjesztését, a horgásztársadalom érdekének szolgálatát, a horgászati élet híreinek ismertetését. A lap kezdeti időszakában, az akkori papírellátási nehézségek miatt, időszakonként megjelenési gondokkal küzdött, majd ezeken túljutva mindmáig tartó fejlődésnek indult. A ma már több mint 90.000 példányban megjelenő lap állja a versenyt az európai nagy horgászfolyóiratokkal. A Magyar Horgász állandó munkatársai kiváló gyakorlati horgászokként is közismert szakírók, valamint elismert vízélettani, halgazdálkodási, vízvédelmi, környezetvédelmi szakemberek. Avatott szerzők tolmácsolásában olvashatjuk a horgászszíveket megdobogtató élménybeszámolókat, horgásznovellákat. Ezek nemcsak íróik horgászat iránti szeretetéről tanuskodnak, megmutatják azt is, milyen szerepet játszik életünkben a vizek, vízpartok adta természeti élmény, amely kiragadva a mindennapi élet ezernyi gondjából százezreknek biztosít olyan teljes kikapcsolódást, ami kevés más hobbi művelőjének juthat osztályrészül. A lap cikkei tárházát adják a gyakorlati horgászat ismereteinek, a csalik és csalizási módok fortélyaitól kezdve az etetésig - a különböző horgászati módszereken át - a hal fárasztásáig.

Pontyvilág

Pontyvilág

A Pontyvilág egyedi, hiányt pótló magazin a horgászújságok között. Mint a nevéből is kitűnik, csak a ponttyal, a pontyozással foglalkozik. Szerzői az ismert és elismert hazai pontyhorgászok, szakértők mellett legendás külföldi 'pontyvadászok', akik eddig nem publikáltak egyetlen magyar szaklapban sem. A magazin a kezdő és nagy tapasztalattal rendelkező, a hagyománytisztelő és a modern pontyhorgászat iránt elkötelezett pecásoknak egyaránt szól. Élvezetes, olvasmányos, tájékoztató jellegű, friss információkat szolgáltató szaklap, amely fantasztikus képanyaggal vonzza a tekintetet. Kedvező árfekvésének köszönhetően mindenki számára elérhető.

Sporthorgász

Sporthorgász

A Sikeres Sporthorgász Magazin, amely alapítása óta a horgászok egyik legkedveltebb olvasnivalójává nőtte ki magát. 1992-ben Petrenka János eldöntötte, hogy létrehoz egy olyan nívós és praktikus horgász újságot, amely minden horgász igényt kielégít. A lapalapító mesélt nekünk a kezdetekről, nehézségekről és elhivatottságáról.

Tuti menü