Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Horgászboltok a Balatonon képes leírás - Horgász.tlap.hu
részletek »

Horgászboltok a Balatonon - Horgász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horgasz.tlap.hu » Horgászboltok a Balatonon
Keresés
Találatok száma - 6 db
Aligafish Horgászbolt

Aligafish Horgászbolt

Boltunk Balatonvilágoson a Club Aliga bejáratánál várja a horgászni vágyó sporttársakat. A halban bővelkedő festői szépségű Club Aliga kikötője számos horgászt vonz kora tavasztól, késő őszig. Ha teheti látogasson el Ön is erre a mesés helyre, és töltsön el pár órát, napot vagy akár hetet élményekben és halfogásban gazdagon. Boltunk és webáruházunk szolid árakon biztosítja önnek a horgászathoz szükséges kellékeket.

Angyal Fishing

Angyal Fishing

Az Angyal Fishing Kft-t 2007-ben alapítottuk, de mint horgászboltos már 20 éve állunk a vásárlók szolgálatában. Modern világunk rohamos fejlődése minket is magával ragadott, kihasználva e lehetőséget, létre hoztuk a webshopunkat, amit az Önök rendelkezésére bocsátunk.

Familia Horgászbolt

Familia Horgászbolt

Vállalkozásunk alapköve a Familia Horgászbolt 2005. július 1-én nyitotta meg kapuit. Az eltelt időszakban boltunk Somogy megye egyik talán legjobban felszerelt szakbolja lett A bolt Spro, Energoteam, Shimano, Daiwa, Balzer, Sensas, Rapala, Shakespeare, Abu, Top Mix, Okuma termékek kereskedése, de bőséges választék található minden egyéb ismert és közkedvelt horgászmárkából. Átlagosan 100 féle orsóból, 200 különböző botból, mintegy 600 aprócikkből és 50 kiváló etetőanyagból válogathat, udvarias, hozzáértő kiszolgálás mellett!

Hal webáruház

Hal webáruház

Örömmel köszöntjük a Hal.hu horgász webáruházban, ahol bőséges választékkal és igen barátságos árakkal igyekszünk kedveskedni minden vásárlónknak. A közkedvelt horgászmárkák mellett, mint pl.: Shimano, Balzer, Spro, Energo Team, Storm, Berkley, Big Carp, Blue Fox, Gamakatsu, Fox, SBS, Solar, Rebel, Chervy, Rapala ... mellett olyan termékekkel is színesítjük választékunkat, amelyeket kevés horgászbolt kínálatában találhat meg a kedves horgász. Kiszállítási áraink rendkívül kedvezőek, hiszen bármilyen termék rendelése esetén, amennyiben azok összege eléri a 7999.- forintot a kiszállítási árakat magunkra vállaljuk, vagyis Önnek egy fillérjébe sem kerül, hogy házhoz viszik a kiválasztott árucikkeket. A kiszállítási árak és az elérhető kedvezmények a következők: 1.000-7.998 Ft-ig 1490.-Ft 7.999-10.000 Ft-ig ingyenes 10.001-30.000 Ft-ig ingyenes -3% 30.001-60.000 Ft-ig ingyenes -8% 60.001.-120.000 Ft-ig ingyenes -12% 120.001 Ft-tól ingyenes -15%

Kőke Küsz Horgászbolt

Kőke Küsz Horgászbolt

NAPIJEGYek,ÉLŐcsalik, etetőanyagok, bojlik,pellettek,aromák,adalékok, uszók, műcsalik, zsinórok, szákok, táskák, hátizsákok, ruházati termékek, merítők-fejek-nyelek, wobblerek, ólmok, vödrök, szettek, mentőmellények, elektromos kapásjelzők, horgászládák, bottartók,egyéb KIEGÉSZÍTŐK, aprócikkek, orsók, horgászbotok, stb... minden ami egy jó horgászathoz szükséges megtalálható boltunkban.! Folyamatosan próbáljuk felmérni horgásztársaink igényeit és azok alapján próbálunk fejlődni, növelni a készleteinket!

Szegi Sporhorgász Üzlet

Szegi Sporhorgász Üzlet

A Szegi Sportüzlet családi vállalkozás, melyet 1993 tavaszától üzemeltetünk. Az első évben csak horgászcikkek forgalmazásával foglalkoztunk, de ma már nincs olyan sportszer vagy sportfelszerelés, amit nálunk ne tudnának beszerezni a vevőink.

Tuti menü