Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Horgászcikk gyártók / forgalmazók képes leírás - Horgász.tlap.hu
részletek »

Horgászcikk gyártók / forgalmazók - Horgász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horgasz.tlap.hu » Horgászcikk gyártók / forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 5 db
Cukk Halcsali

Cukk Halcsali

A céget jelenlegi tulajdonosa és igazgatója, Juhász László alapította 1982-ben. A Cukktermkeinek számát folyamatosan bővíti és egyre több országba szállítja azokat. A horgászok visszajelzései igen pozitívak. Több tucat alkalmazott 25 éves szakmai gyakorlata és a zömében manuális munkamódszer együttesen garantálják a minőséget. A Cukk szállításai gyorsak és pontosak, termékei között mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt. A vállalkozás folyamatosan növekszik, a forgalom minden évben nő. A Cukk úgy építette fel üzleti stratégiáját, olyan készletgazdálkodást folytat és olyan éjjel-nappal mozgatható alkalmazotti gárdával rendelkezik, hogy a váratlanul befutó jelentős megrendeléseket is szinte azonnal teljesíteni tud.

Dovit etetőanyagok

Dovit etetőanyagok

A takarmányízesítőink és -kiegészítőink, valamint a halcsalijaink előállítása és forgalmazása már közel négy évtizedes múltra tekint vissza - az első Dovit termékek 1971-ben készültek. Ezek sikerességét bizonyítja, hogy az egyre erősebb piaci versenyben is megállják helyüket. A receptjeinket a piaci igényeknek és az egyre szigorodó előírásoknak megfelelően fejlesztjük. Műszaki részlegünk vállalja a Magyarországon forgalomban lévő valamennyi gázhegesztő eszköz szakszerű javítását, felújítását és biztonságtechnikai ellenőrzését. Széles ügyfélkörünknek nemcsak a hagyományos, hanem különleges, egyedi igényeit is kielégítjük. Nagy tapasztalattal rendelkezünk lágy- és keményforrasztás, illetve hegesztés terén, továbbá lakatosmunkákat is végzünk. Rugalmas gyártásszervezésünknek köszönhetően már kis darabszám esetén is vállaljuk egy-egy termék elkészítését. Vevőink között tudhatjuk Európa egyik legnagyobb világítástechnikai cégének magyar leányvállalatát, a Massive Hungária kft-t, továbbá a BKV Zrt-t, a Dunaferr Zrt-t, a Vértesi Erőmű Zrt-t, de termékeink jellegéből adódóan több száz kisebb céggel állunk üzleti kapcsolatban.

Exner Horgászúszók

Exner Horgászúszók

Termékeinket több mint húsz országba exportáljuk a világ szinte minden részére, ahol az úszós horgászmódszereket kedvelik. Az általunk gyártott horgászeszközök minősége, gyártókapacitásunk nagysága nemzetközi szinten is a legjobbak között van. Szenvedélyes horgászként és a környezetünk védelme iránt elkötelezett emberként nagyon fontosnak tartottam a 2007-ben átadott új üzemünk környezettudatos tervezését, és hogy az alkalmazott gyártótechnológiák ne elavult környezetszennyező rendszerek legyenek. Köztudott, hogy manapság a horgászcikkek többségét a Távol-Keleten gyártják, de úgy gondolom, hogy az európai gyártásnak is vannak elvitathatatlan és nagyon jelentős előnyei. Elég, ha a gyártás rugalmasságára, a képzett munkaerő és fejlett technológiák miatti magas minőségre, a rövid gyártási és szállítási határidőre, az új minta termékek gyors előállítására, a kiváló ár-érték arányra gondolnunk. Bár az sem elhanyagolható szempont, amit horgásztársam fogalmazott meg: Az összes új fejlesztésű termék itt születik Európában, ők minta után gyártanak úszókat, több-kevesebb sikerrel. uszok Talán ezek a tényezők magyarázzák, hogy régi partnereink továbbra is bizalmat szavaznak nekünk. Fontos tapasztalatom, hogy a nagy európai horgászcikk forgalmazók a távol-keleti gyártatást leépítve, egyre többen keresik meg cégemet új üzleti kapcsolat kiépítése érdekében.

Horváth Horgászcikk

Horváth Horgászcikk

Cégünk családi vállalkozásként 1972 óta foglalkozik műanyag fröccsöntéssel. A horgászcikk piacon 1982 óta vagyunk jelen. Termék skálánk tároló dobozokból, kapásjelzőkből és különböző saját tervezésű, ötletes szerelék kiegészítőkből áll. Alap elvünk: kiváló minőségű, praktikus termékek gyártása a legjobb alapanyagokból. Célunk, hogy olyan eszközöket fejlesszünk ki, amelyekkel megkönnyítjük és élvezetesebbé tesszük a horgászatot.

THULE Tetőbox

THULE Tetőbox

Thule Tetőbox típusok széles kínálata, a budaörsi Thule Márkaboltban. Jelenlegi kínálatunkban 6 Thule tetőbox család (Ranger, Ocean, Pacific, Atlantis, Spirit, Dynamic), különböző méretű boxai közül, illetve a Thule tetőboxok csúcsát jelentő Thule Excellence tetőboxot választhatják. A horgászok körében kedvelt modellek a legalább 2 méter hosszú Thule tetőboxok, ezen kitételnek megfelelve is több tetőbox közül választhatnak! Látogasson el Budaörs szívében található Márkaboltunkba, ahol tapasztalt szakembereink segítenek az Ön igényeinek legmegfelelőbb Thule tetőbox kiválasztásában.

Tuti menü