Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pergetőhorgászat képes leírás - Horgász.tlap.hu
részletek »

Pergetőhorgászat - Horgász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horgasz.tlap.hu » Pergetőhorgászat
Keresés
Találatok száma - 7 db
Dunai pergetés

Dunai pergetés

Gyakorló pergető horgászként és egy pergetésre szakosodott horgászbolt tulajdonosaként, a következő oldalakon a dunai pergetés kapcsán felhalmozódott 20 éves tudást és tapasztalatot igyekszem megosztani Önnel. Az átláthatóság kedvéért külön oldalakon olvashat a süllőpergetés, harcsaprgetés, csuka- és balinpergetés horgászmódszereiről, felszereléséről, az alkalmazott csalikról. A különböző halak pergető horgászatát igyekszem részletesen kitárgyalni csónakos és parti horgász szemmel is. A csalik bemutatásakor kitérek a klasszikusnak számító pergető csalikra: a kőrforgókra, a támolygó villantókra, balinólmokra, de olvashat itt a viszonylag újnak számító csalikról is, úgymint: gumihal, twister, wobler. A dunai pergetés ajánlott felszereléseinek taglalásakor - horgászbot, orsó, szinór, horog - a leírtakhoz gyakorlati tapasztalatokon alapuló magyarázatot is fűzök. Jómagam a vidéki és külföldi horgásztúrákat leszámítva, a Duna paksi szakaszát horgászom hol több, hol kevesebb sikerrel, így a horgászat helyének és időpontjának megválasztásakor, néhány általánosnak modható szabály kivételével, a környék pergető horgászainak tudok komoly segítséget nyújtani.

Egyedi műcsalik profi pergetőknek

Egyedi műcsalik profi pergetőknek

Cégünket, az ARM Fishing Product Kft.-t elkötelezett pergető- és legyezőhorgászok alapították 2011-ben. Meggyőződésünk, hogy léteznek olyan, a standardaktól eltérő műcsalik, melyek használatával jelentős sikerek érhetők el hazai körülmények között, a süllő, csuka, harcsa és balin horgászatánál. Webáruházunk kínálatában különböző villantók, handmade wobblerek, glavinjara, jig streamer és egyéb különleges műcsalik találhatóak. Ezeket - az elsősorban pergetőhorgászoknak szánt - műcsalikat fejlesztjük és forgalmazzuk az Armadillo Lures brand név alatt.

Kalapeca

Kalapeca

Kalacsi János pergetőhorgász weboldala. A horgászoldalon leginkább Kalacsi János által szervezett pergetőversenyek kiírásai olvashatóak, mindemellett található még itt horgásztavak adatbázisa, fotógalériák, horgászfórum és sok érdekes dolog ami a pergetőhorgászathoz kapcsolódik.

Műcsalis pergető horgász webshop

Műcsalis pergető horgász webshop

Két évtizedes pergető tapasztalattal bátran állíthatom, hogy domolykó, balin és sügér horgászatában egyedül állóan eredményes műcsali a jól vezetett Ugly Duckling. Csukára és süllőre is nagyon bevált, különösen folyóvízen. És, hogy mennyire színes lehet a pergetés során fogható fajok palettéja, íme néhány hal, ami szintén Ugly Duckling wobblerre éhezett meg: sebes pisztráng, fekete sügér, kősüllő, márna, jászkeszeg, és a legérdekesebb, amit egy két centis merülővel fogtam: egy 26 centis szilvaorrú! Minőségi felszereléseinkel biztos lehet benne, hogy a siker nem marad el, legyen szó akár hajnali, akár éjjeli horgászatról. Termékeinket hosszű időn át teszteltük, hogy mozgásuk a vízben tökéletesen imitálják a sérült hal keltette rezgéseket.

Pergetőblog

Pergetőblog

A blog célja, hogy összehozza a magyar pergetőhorgászokat, érdekességekkel szolgáljon a témában. Örülnék, ha küldenétek a pergetéshez kapcsolódó beszámolókat, történeteket, lehetőleg fotókkal illusztrálva, ezeket szívesen közzétenném. Minden építő jellegű ötletet várok! Mottó: Köszönet a halért, de taníts horgászni inkább! (kínai mondás)

Pergetők oázisa

Pergetők oázisa

Ezen az oldalon főleg ragadozó halaink horgászatával kapcsolatos írásokkal, élménybeszámolóinkkal, és az általunk készített fotóinkkal találkozhatsz. Másrészt tájékoztatást kapsz a Magyar Pergetőhorgászok Egyesületének működéséről. Mindenkinek kellemes időtöltést kívánunk.

Pergetőtáska

Pergetőtáska

A pergetés hazánkban egyre népszerűbb műfajjá növi ki magát, ami a műcsalik és kellékek iránti növekvő keresletet jelenti. Ezt természetesen kihasználja minden hazai műcsaliforgalmazó cég, és az egekbe emeli a műcsalik árát. Én erre próbálok egy alternatívát nyújtani, hogy elérhető áron juthassanak a hazai pergetőhorgászok műcsalikhoz, és lehetőségük legyen mindig újabbakat, fogósabbakat kipróbálni, természetesen sokkal kisebb befektetés után. Így esetleg már legközelebb az akadós pályán sem kell félteni a mélyenjáró wobblereket. Az oldalra feltettem a saját, általam nem használt dolgokat, képekkel, leírással. Ez a lista mindig bővül, mivel mindig vannak ismerősök, akik megkérnek, hogy tegyem fel ide az ő megunt dolgaikat is, ezért érdemes gyakran visszalátogatni, körülnézni, illetve egy e-mailbe kerül, és bárkinek fel tudom tenni ide az eladó pergetőmotyóit.

Tuti menü